Hardware engineer gezocht

Onze organisatie

Bijlsma Projecten is al ruim 35 jaar maatwerkspecialist in hef- en hijsvraagstukken. Wij hebben mechanische en elektrische engineers in huis. Bij elk project verdiepen wij ons in de situatie van onze klanten, zodat we altijd slim, efficiënt en duurzaam toegevoegde waarde te kunnen leveren. In ons team van engineers ontbreekt een collega die onmisbaar is voor het realiseren van onze ambities. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een: Hardware Engineer M/V voor 38 uur per week

Als Hardware engineer kom je in het Bijlsma team dat verantwoordelijk is voor de ontwerpen van onze elektrotechnische installaties in onze transportsystemen. Het meeste waar je je mee bezig gaat houden, zijn de complexe besturingssystemen die ervoor zorgen dat onze hijs- en hefsystemen op maat worden gemaakt voor de klant. Het ontwerpen doe je samen met een multidisciplinair team van engineers. Het geeft je voldoening om mee te denken en gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen.


Over jou in de rol van Hardware Engineer

Afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan, bij voorkeur, in de machinebouw als Hardware engineer. Je bent analytisch ingesteld en je kunt daarnaast onder tijdsdruk presteren zonder het doel uit het oog te verliezen. Binnen het team ben je een betrouwbare speler die goed verwachtingen kan managen over je ontwerp en uitvoering. Dit doe je door op regelmatige basis proactief te overleggen met de afdeling sales, engineering en productie en natuurlijk de klant.

Dit heb je al in huis als Hardware Engineer:

  • HBO-niveau besturingstechniek of elektrotechniek
  • Een aantal jaren ervaring in de functie van hardware engineer
  • Kennis van Eplan (pré) of SEE en Navision
  • Je wilt door ontwikkelen, innovatie in je werk en in de techniek ga je niet uit de weg. Sterker nog, je draagt graag ideeën aan.

Wat wij bieden:

  • Een goed salaris vanaf €2.750,- tot aan €3.600,-, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Een informele, open en collegiale werksfeer.
  • Mogelijkheid voor het volgen van aanvullende trainingen en cursussen.
  • Een op en top werktuigbouwomgeving (bedenken, ontwikkelen, produceren,)

Ben jij de Hardware engineer die we zoeken? Reageer dan snel en stuur je CV naar Bijlsma Projecten, t.a.v. Iris Mulder (werkenbij@bijlsma-projecten.nl). Wil je meer informatie over deze vacature, neem contact op met Martin de Veen (Lead Engineer) 0513- 48 11 22.

Iris Bijlsma

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Wil je meer informatie? Of wil je solliciteren?

WhatsAppen of bellen voor meer informatie mag ook. Bel Iris op 06-24272359

Andere vacatures

Onze engineers adviseren over de slimste hijsoplossingen

Bouw op Bijlsma Projecten
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in hijsmiddelen en engineering.