Mechanical engineer gezocht

Onze organisatie

Bijlsma Projecten is al ruim 35 jaar maatwerkspecialist in hef- en hijsvraagstukken. Wij hebben mechanische en elektrische engineers, inclusief de productie in huis. Bij elk project verdiepen wij ons in de situatie van onze klanten. Zodat we altijd slim, efficiënt en duurzaam kunnen toegevoegde waarde te leveren. In ons team van mechanical engineers ontbreekt echter nog een collega die onmisbaar is voor het realiseren van onze ambities. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een: Mechanical Engineer M/V voor 38 uur per week

Als mechanical engineer kom je in het Bijlsma team dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen van onze hijs- en hefmiddelen. Deze variëren van kleine maar indrukwekkende tooling tot grote complexe hijsinstallaties, zoals portaalkranen. Het ontwerpen hiervan doe je in Inventor. We weten als geen ander dat deze materie af en toe breinbrekers kan opleveren, gelukkig kun je met alle vragen bij jouw collega’s terecht. Uit de ontwerpen komen met regelmaat wijzigingen die weer aangepast moeten worden, daar draai jij je hand niet voor om. Door mee te denken met de klant kom je samen tot een optimaal resultaat.

Over jou in de rol van Mechanical Engineer
Afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan in de machinebouw als mechanical engineer. Je bent analytisch ingesteld en je kunt daarnaast onder tijdsdruk presteren zonder het doel uit het oog te verliezen. Jij beseft als geen ander dat snelheid en rendement bijdragen aan onze ambities. Binnen het team ben je een betrouwbare speler die goed verwachtingen kan managen over je ontwerp. Dit doe je door op regelmatige basis proactief te overleggen met de afdeling sales, inkoop en natuurlijk de klant. Samenwerken, luisteren en vragen stellen doe je van nature. Je bent in staat om beslissingen te nemen en deze goed te onderbouwen.

Dit heb je al in huis als Mechanical Engineer:

  • HBO-niveau Werktuigbouwkunde;
  • Een aantal jaren ervaring in de functie van engineer
  • Ervaring met 3D tekenpakket, bij voorkeur Inventor en het maken van productietekeningen;
  • Kennis van de machinerichtlijn en ervaring met normen;
  • Je wilt door ontwikkelen, innovatie in je werk en in de techniek ga je niet uit de weg. Sterker nog, je draagt graag ideeën aan.

Wat wij bieden:

  • Een goed salaris vanaf €2.750,- tot aan €3.600,- , afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Een informele, open en collegiale werksfeer.
  • Mogelijkheid voor het volgen van aanvullende trainingen en cursussen.
  • Een op en top werktuigbouwomgeving (bedenken, ontwikkelen, produceren, testen en inbedrijfstellen)

Ben jij de Hardware engineer die we zoeken? Reageer dan snel en stuur je CV naar Bijlsma Projecten, t.a.v. Iris Mulder (werkenbij@bijlsma-projecten.nl). Wil je meer informatie over deze vacature, neem contact op met Welmer van der Meer (Lead Engineer) 0513- 48 11 22.

Iris Bijlsma

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Wil je meer informatie? Of wil je solliciteren?

WhatsAppen of bellen voor meer informatie mag ook. Bel Iris op 06-24272359

Andere vacatures

Onze engineers adviseren over de slimste hijsoplossingen

Bouw op Bijlsma Projecten
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in hijsmiddelen en engineering.