Projectmonteur gezocht

Onze organisatie

Bijlsma Projecten is al ruim 35 jaar maatwerkspecialist in hef- en hijsvraagstukken. Wij hebben mechanische en elektrische engineers, inclusief de productie in huis. Bij elk project verdiepen wij ons in de situatie van onze klanten. Zodat we altijd slim, efficiƫnt en duurzaam kunnen toegevoegde waarde te leveren. In ons team van projectmonteurs ontbreekt echter nog een collega die onmisbaar is voor het realiseren van onze ambities. Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een: Projectmonteur Mechanisch M/V voor 38 uur per week

Als projectmonteur werk je bij ons in de werkplaats of ga je aan de slag op locatie om het project af te monteren. In de werkplaats houd je bezig met diverse bewerkingen, zoals het in elkaar lassen van diverse hijsonderdelen en vervolgens het afmonteren van de hijskranen. Je werkt vanaf een tekening, die je goed hebt gecontroleerd voordat je aan de slag gaat. Je werkt aan grote projecten en dit doe je ARBO verantwoord. Op locatie kun je aan de klant laten zien wat je hebt gemaakt en daar wordt de klant altijd blij van. Als het project is geslaagd, ga je tevreden naar huis.

Wie zoekt Bijlsma Projecten?
Diegene die we zoeken heeft twee rechterhanden en sleutelt graag., Je bent nieuwsgierig aangelegd en hebt een grote interesse in techniek. Daarnaast laat je van je horen wanneer je vindt dat er iets beter of anders kan. Je hebt geen moeite met het lezen van technische tekeningen en ook de uitvoering is een fluitje van een cent. Zoals eerder vermeld, is je werkomgeving afwisselend en ben je zowel op de werkplaats als op locatie aan het werk. Mocht je liever alleen op de werkplaats aanwezig willen zijn, is dat geen enkel probleem.   

Dit heb je al in huis als Projectmonteur mechanisch

  • MBO  werk en denkniveau in de techniek, geen diploma vereist
  • Je hebt laservaring
  • Bent in bezit van een rijbewijs
  • Je bent leergierig en wil altijd bijleren

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris, deze is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Een informele, open en collegiale werksfeer.
  • Mogelijkheid voor het volgen van aanvullende trainingen en cursussen.
  • Door ontwikkelen naar allround monteur, waar je ook elektrotechnische kennis gaat bijleren
  • Een op en top werktuigbouwomgeving (bedenken, ontwikkelen, produceren, testen en in bedrijfstellen)

Ben jij de projectmonteur die we zoeken? Reageer dan snel en stuur je CV naar Bijlsma Projecten, t.a.v. Iris Mulder (werkenbij@bijlsma-projecten.nl). Wil je meer informatie over deze vacature, neem contact op met Jeroen Huiskes (Projectleider) 0513- 48 11 22.

Iris Bijlsma

Wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Wil je meer informatie? Of wil je solliciteren?

WhatsAppen of bellen voor meer informatie mag ook. Bel Iris op 06-24272359

Andere vacatures

Onze engineers adviseren over de slimste hijsoplossingen

Bouw op Bijlsma Projecten
Neem contact op
Bel mij terug

Uw specialist in hijsmiddelen en engineering.